Om oss
MyNetDeal handler om deg (og dine gode gjerninger for andre)

MyNetDeal er et samfunn og tilbud møteplass for rabatt koder og tilbud for nettbutikker.

MyNetDeal sitt formål er å forenkle søket etter gyldige rabattkoder og tilbud. Det er derfor vi gir medlemene våre mulighet til å skreddersy profilen sin basert på medlemet sine egne interesser og aktiviteter.


Lagre butikk 

Med MyNetDeal kan medlemer lagre sine favorittbutikker på profilen sin og få et enkelt å lese overblikk over nåværende koder og tilbud hos sine favoritt butikker.


Butikk abonnementer

Et abonnoment på en butikk betyr at MyNetDeal sender nyhetsbrev og varsler til medlemmet med informasjon om at butikken har motatt en interessant rabattkode eller tilbud.

Med disse skreddersydde tilbudene håper MyNetDeal at våre medlemmer ikke må jakte på tilbud, og ikke går glipp av et godt tilbud eller rabatt hos sin favoritt butikk igjen. 

Den gode gjerningen- å dele

Vi hos MyNetDeal tenker at det er fint ådele og gjøre gode gjerninger når det er mulig. Det er derfor vi har gjort at våre medlemmer kan dele rabattkoder og tilbud med andre sparsommelige medlemmer hos MyNetDeal.


Samfunnets guide til innholdet 

Fordi vårt hovedformål er å tilpasse innholdet på MyNetDeal etter medlemmene våre sine ønsker er det viktig for oss å vite hva du tenkte. Det er derfor vi har et stemmesystem for hver kupong som blir publisert på siden. Gjennom stemmesystemet får vi tilbakemelding på rabattkoder og tilbud på MyNetDeal og kan fortsette å skreddersy innholdet for medlemene våre.
ALDRI GÅ GLIPP AV EN GOD DEAL IGJEN!
Lagre favoritt butikkene dine!
×
Begynn å betale litt mindre!


tilbake til innlogging

tilbake til innlogging

tilbake til innlogging

Velg minimum 2 favorittbutikker

Se mer

Velg minimum 2 kategorier

Button description

Lagre favorittbutikken din ved å klikke på dette symbolet:
Lagre favoritt tilbudene dine ved å klikke på dette symbolet:

Du kan holde kontroll på innstillingene dine på brukeren din og velge å mota varsler når favoritt butikken din har et nytt tilbud. Aldri gå glipp av et godt tilbud igjen!
×
Er du sikker på at du vil abonnere på email nyhetsbrev om de nyeste tilbudene fra ?


Venligst fyll inn email addressen din for å abonnere på de nyeste tilbudene fra !

×
Takk for at du abonnerer på våre tilbusoppdateringer. Vi vil sende deg en mail når vi finner et nytt tilbud eller kupong for dine valgte butikk(er).
×