F.A.Q.
Hvordan bruker jeg en rabatt kode?

Klikk på rabattkoden og vi vil automatisk kopiere den for deg. Når det er på tide å betale på butikkens nettside, limer du inn koden i feltet. Det er forskjellige beskrivelser for rabattkoder, inkludert tilbudskoder, promokoder og kupongkoder. De betyr i bunn og grunn det samme.


Hvordan legger jeg til en rabattkode?

Du kan legge til en rabattkode eller tilbud fra profilen din eller via "Del et tilbud" linken i top menyen på denne siden. Når du fyller in URL linken til tilbudet, forsikre deg om at du legger inn hele linken til tilbudet, og ikke bare linken til startsiden til butikken.
Når du fyller in URL linken til tilbudet, forsikre deg om at du legger inn hele linken til tilbudet, og ikke bare linken til startsiden til butikken.


Hvordan abonnerer jeg på nyhetsbrev og varsler for rabattkoder og deals?

Søk etter dine favorittbutikker med søkefeltet på toppen av siden. Du kan også finne butikkene dine gjennom rullegardinslisten på toppen og på høyreside på siden. På hver butikkside vil du finne en "Abonner på butikken" hjertesymbol i butikklogoen.


Hvor lang tid tar det før min delte rabattkode vises på siden?

Vi mottar mange rabattkoder og tilbud. Det fleste bidragene blir dobbeltsjekket av teamet vårt for å sjekke at alt ser okay ut. Så fort dette er gjort vil bidraget lagt til på siden. Det tar kanskje noen timer, opptil en dag etter at bidraget er motatt.


Jeg ønsker ikke å abonnere på en butikk lenger. Hvordan slutter jeg å abonnere?

For å slutte å abonnere logger du bare på profilen din og går på "Mine abonnementer". Der kan du enkelt slutte å abonnere på butikker du abonnerer på.


En deal uten en kode- Hva gjør jeg?

Et tilbud uten kode er trolig et "klikk for å aktivere" tilbud, som oftest et tilbud om gratis frakt eller nedsatte priser. Bare klikk på linken for tilbudet, som vil ta deg til butikken. Hvis det er en SALE kampanje vil du bli sendt til produktsiden, og hvis det er et "gratis frakt" tilbud vil du se tilbudet i kassen hvis du har møtt kvalifikasjonene for tilbudet. For eksempel, "gratis frakt på kjøp over 490 kr", betyr at du ikke vil se dette tilbudet før du legger til produkter i handlekurven for minimum 490 kr. Prisen vil da bli fjernet fra totalkostnaden.


Rabattkoden er ikke gyldig- hva gjør jeg nå?

Fordi mange av våre rabattkoder kommer fra medlemene våre skjer det dessverre noen ganger at de ikke fungerer. Du kan stemme på en rabattkode eller tilbud med tommel opp og ned knappene. Klikk "tommel ned" hvis en rabattkode ikke er gyldig eller er utløpt slik at vi kan sjekke rabattkoden og fikse eventuelle feil. MyNetDeal er ikke ansvarlig for utløpte eller ugyldige koder. Det er ikke lov å kontakte vår support for å kreve et avslag hos butikker. MyNetDeal er en gratis tjeneste og fungerer kun som en guide til rabattkoder, tilbud og kampanjer online.


Jeg fikk varsel om en rabattkode på mail, men kan ikke finne den på siden. Hva har skjedd?

Det er sjelden, men kan selvsagt skje. Trolig er det fordi vi har motatt en rabattkode eller tilbud som var ugyldig eller uriktig, og har fjernet den.


Hvordan kan jeg bruke opptjente poeng?

MyNetDeal ser kontinuerlig etter partnere og gode tilbud for deg å bytte inn dine optjente poeng. Vi vill oppdatere deg når vi har nye tilbud. Vennligst kom tilbake senere for oppdateringer.
ALDRI GÅ GLIPP AV EN GOD DEAL IGJEN!
Lagre favoritt butikkene dine!
×
Begynn å betale litt mindre!


tilbake til innlogging

tilbake til innlogging

tilbake til innlogging

Velg minimum 2 favorittbutikker

Se mer

Velg minimum 2 kategorier

Button description

Lagre favorittbutikken din ved å klikke på dette symbolet:
Lagre favoritt tilbudene dine ved å klikke på dette symbolet:

Du kan holde kontroll på innstillingene dine på brukeren din og velge å mota varsler når favoritt butikken din har et nytt tilbud. Aldri gå glipp av et godt tilbud igjen!
×
Er du sikker på at du vil abonnere på email nyhetsbrev om de nyeste tilbudene fra ?


Venligst fyll inn email addressen din for å abonnere på de nyeste tilbudene fra !

×
Takk for at du abonnerer på våre tilbusoppdateringer. Vi vil sende deg en mail når vi finner et nytt tilbud eller kupong for dine valgte butikk(er).
×